Lindsay van Zundert

1 day agoOverzicht olympische nacht vanaf 1100 uur kunstrijden met Lindsay van Zundert. The 17-year-old Dutch debutante came into action on Tuesday as the fifth of the thirty participants in the Capital Indoor Stadium.


Epingle Sur Justaucorps Gr

Verslaggever Eline de.

. Overzicht Nog twee dagen dan wordt in Peking het startschot gegeven voor de Olympische. 1 day agoLindsay Van Zundert heeft zich geplaatst voor de finale van de vrije kür van aanstaande donderdag. De kunstrijdster wist haar zenuwen in bedwang te houden en noteerde in het Capital Indoor.

Die kür duurt langer en bevat meer sprongelementen. Woensdag vliegt Van. Nog even en Lindsay van Zundert maakt haar debuut op de Olympische Winterspelen.

Valentijnsdag lilkleine Seedorf Wanda Adelheid - Todays top Twitter trends and hashtags at Netherlands. Haar moeder is door het dolle heen met haar overwinning en heeft de champagne alvast ontkurkt. Van Zundert werd 16e op de wereldkampioenschappen kunstschaatsen 2021 in Stockholm met persoonlijke records van 5772 korte kür 11678 vrije kür en 17450 totaal.

1 day agoLindsay van Zundert is allowed to participate in the free freestyle at the Olympic Games on Thursday. Kunstschaatsster Lindsay van Zundert en schaatser Kjeld Nuis dragen de Nederlandse vlag tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Beijing. 1 day agoLindsay van Zundert was tevreden maar vooral ook opgelucht na haar debuut op de Olympische Spelen.

Onderweg naar Peking kreeg Lindsay een handgeschreven brief van Sjoukje Dijkstra. De 17-jarige kunstrijdster behaalde bij de verplichte korte kür 5924 punten en eindigde als 22ste. Lindsay van Zundert born 1 February 2005 is a Dutch figure skater.

She is the 2021 Celje Open champion the 2020 NRW Trophy champion and the 2021 Dutch national champion. 2 days agoDinsdagochtend komt voor Lindsay van Zundert een droom uit. Hiermee plaatste ze zich.

Deze Brabanders komen in actie op de Spelen Lindsay van Zundert de jongste afgevaardigde van TeamNL. 1 day agoLindsay van Zundert heeft zich gekwalificeerd voor de olympische vrije kür. Dat deed ze in de Elfstedenhal in Leeuwarden.

Zeer snel en de meest uitgebreide woordenlijst. Find whats trending now in your city country or worldwide. Kunstschaatsster Lindsay van Zundert werkte maandag één van haar laatste trainingen voor de Olympische Spelen in Peking af.

Figure fighter Lindsay van Zundert achieved a score of 5924 points in the short freestyle on her debut at the Olympic Games. Vind Nederlandse anagrammen van woorden namen en zinnen. Variants include Lindsey Lyndsay Linsay Linsey Lyndsey Lyndsy Lynsay Lynsey Places.

De kunstrijdster wist haar zenuwen in bedwang te houden en noteerde met een score van 5924. 1 day agoLindsay van Zundert was tevreden maar vooral ook opgelucht na haar debuut op de Olympische Spelen. De 17-jarige kunstschaatser droeg vrijdag tijdens de openingsceremonie de Nederlandse vlag.

2 days agoDe 17-jarige Lindsay van Zundert heeft dinsdagochtend haar korte kür afgerond en was daarmee de eerste vrouwelijke kunstschaatser in 46 jaar tijd die op de Olympische Spelen voor Nederland uitkwam. Van Zundert was born on 1 February 2005 in Etten-Leur. De vrije kür met de beste 25 schaatssters wordt donderdag verreden en gaat haar doorgaans goed af.

The 17-year-old Dutch figure skater recorded a personal best of 5924 points in the short freestyle on Tuesday in the Capital Indoor Stadium. 1 day agoKunstrijden korte kür 17-jarige Lindsay van Zundert plaatst zich voor finale. For the time being Van Zundert takes third position with her score.

De pas 17-jarige kunstrijdster wist even niet waar ze het moest zoeken nadat ze zichzelf op het Chinese ijs in de olympische. Kunstrijdster Lindsay van Zundert 16 en schaatser Kjeld Nuis 32 zijn over ruim vier weken de vlaggendrager van het Nederlands team bij de openingsceremonie voor de Olympische Spelen in Peking. Of the thirty participants.

Dat maakte chef de mission Carl Verheijen. Dan schaatst zij op het olympisch ijs de korte kür. Lindsay van Zundert Etten-Leur 1 februari 2005 is een Nederlands kunstschaatsster.

Beijing - Schaatser Kjeld Nuis en kunstrijdster Lindsay van Zundert hebben vrijdag gezamenlijk de Nederlandse vlag het Vogelnest-stadion van Beijing ingedragen tijdens de openingsceremonie van de. Lindsay name an English surname and given name derived from the Scottish clan name. De kunstrijdster wist haar zenuwen in bedwang te houden en noteerde in Beijing met een score van 5924 punten een persoonlijk record tijdens haar korte kür.

Deze 16e plaats was de beste plaats voor een Nederlandse kunstrijder sinds 1976. 1 day agoLindsay van Zundert was tevreden maar vooral ook opgelucht na haar debuut op de Olympische Spelen. This season Van Zundert had not yet reached higher than 5790.

Leuk om een bijnaam van iemand te vinden. 1 day agoHet sprookje van ijsprinses Lindsay van Zundert wordt steeds mooier.


Pin On Travel


Q5llc6fntv5wgm


Lindsay Van Zundert Golden Skate Skate Photos Dance Usa


Christmas Cottage In 2022 Cottage Art Meaningful Artwork Framed Art Prints


Close Up Of Sky In The Painting Wheat Field With Cypresses 1889 By Vincent Van Gogh Painting Art Google Art Project


Ziekte Van Kahler Levensverwachting Ziekte Gezondheidszorg Kankercellen


Pin On Animal Size Comparison


افران مندي طويق الصحية مصنوعة من الداخل من الاستيل الخالص المخصص للطبخ Decor Home Decor Decals Home Decor


Pin On Puppies


Www Gimmesomeoven Com Wp Content Uploads 2012 10 Hummus Crusted Chicken 21 Jpg Emoji Valentines Blog Content Twist Outs


5 More Mysteriously Advanced Ancient Civilizations All Clip Mayan Art Temple Art Top Paintings


Efreet Titanium Ring Futuristic Men Engagement Personalized Rustic Statement Piece Talisman Jewelry Men S Jewelry Rings Titanium Jewelry Magical Jewelry


Luca Lucaroni Rebecca Tarlazzi Programa Largo 2018 Youtube Lucas Youtube Rebecca


Pin On Pixies


Italy S Carolina Kostner Falls While Performing Her Short Program At Carolina Kostner Figure Skating Performance

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel